Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Πολιτική αλητεία

Η σημερινή μέρα είναι θλιβερή για το έθνος μας καθώς όχι μόνο υποταχθήκαμε αλλά δίνουμε στους Ευρωπαίους μέρος της κρατικής μας περιουσίας. Σε λίγες μέρες έχουμε ένα νέο και τρίτο μνημόνιο και θα πληρώσει για πολλοστή φορά το μάρμαρο ο Ελληνικός Λαός.

Πετύχαμε μια παρωδία
Η συμφωνία/μνημόνιο είναι μια παρωδία. Αλήθεια, που θα ωφελήσει η αύξηση των φόρων στις επιχειρήσεις; Ποιον θα ωφελήσουν οι αυξήσεις στον ΦΠΑ; Γιατί πρέπει να ξεπαστρέψουμε την Ελληνική Επιχείρηση; Για να αυξήσουμε και άλλο τους ανέργους; Γιατί πρέπει να καταργήσουμε το ειδικό καθεστώς ΦΠΑ στα νησιά; Για να πληγεί ο τουρισμός; Έχετε σκοπό εσείς στην Κυβέρνηση να κάνετε τον βίο αβίωτο στους συνταξιούχους; Είναι δυνατόν να κόβετε έμμεσα τις συντάξεις με την αύξηση της ασφαλιστικής εισφοράς; Είναι δυνατόν να καταργείτε το ΕΚΑΣ στους συνταξιούχους, κάνοντας πιο δύσκολο σε αυτούς να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους;

Το χειρότερο
Δημιουργείται ταμείο ξεπουλήματος κρατικής περιουσίας πενήντα δισεκατομμυρίων ευρώ υπό την επίβλεψη ξένων και με Ελληνική Διοίκηση στην Αθήνα! Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Εκχώρηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας! Ποιος δίνει το δικαίωμα στην Κυβέρνηση να κάνει κάτι τέτοιο; Είμαστε σοβαροί; Δεν θέλω να γίνομαι ακραίος αλλά αυτό ισοδυναμεί με προδοσία! Τη Γη αυτή την κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας, οι οποίοι έδωσαν αίμα και αντιστάθηκαν στους κατακτητές! Ντροπή σας!

Ευρώ με κάθε κόστος
Αυτή τη νοοτροπία είχατε τόσο καιρό εσείς εκεί στην Κυβέρνηση και μας πουλούσατε φούμαρα! Σας έδωσε εντολή ο λαός να μας κρατήσετε στο Ευρώ με κάθε κόστος; Πολύ κακή ερμηνεία κάνετε τις εντολές που παίρνετε! Είστε δειλοί, δειλοί που παριστάνετε τους γενναίους, μόνο που αυτό δεν θα το πληρώσετε εσείς αλλά δυστυχώς εμείς. Πόσο καιρό πρέπει να υπομένουμε την κατοχή των Ευρωπαίων; Κανένας δεν σας είπε «Ευρώ πάση θυσία», Κανένας!

Κλοπή της ψήφου
Αποκαλύφθηκαν τα πρόσωπά σας, εκεί στην Κυβέρνηση. Φαίνεται ποιους εξυπηρετείτε και με ποια συμφέροντα είστε, κλέψατε και εσείς τη λαϊκή εντολή που σας δώσαμε! Σας είπαμε να φέρετε μια επωφελή λύση, μας φέρνετε συμφωνία κατοχής, σας είπαμε να εφαρμόσετε έστω μερικά πράγματα από το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, ούτε αυτό δεν καταφέρατε σε αυτή την «επωφελή» συμφωνία.

Έχετε και εύσημα
Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο, έχετε και εύσημα από τα κανάλια της διαπλοκής, από τους κόλακες και προπαγανδιστές δημοσιογράφους, από τα φτωχά παιδιά του Κολωνακίου και της Εκάλης και φυσικά από την αγαπημένη μας τρόικα εσωτερικού. Τελικά αυτοί οι άνθρωποι είναι πιο σημαντικοί από τον φτωχό λαό που εξέλεξε τη συγκεκριμένη κυβέρνηση με ελπίδα για κάτι καλύτερο.

Συμπέρασμα
Έχουμε λοιπόν και λέμε: Εξαπάτηση του λαού, ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας, εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας και όλα αυτά με τι αντάλλαγμα; Να μείνουμε στην Ευρώπη των τραπεζών και να αποφύγουμε την... χρεοκοπία! Τελικά οι ενέργειες αυτής της κυβέρνησης, δεν είναι τίποτα άλλο παρά Πολιτική αλητεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου