Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Άγιο Φως

Το Άγιο Φως έρχεται κάθε χρόνο στην Ελλάδα και σε άλλα ορθόδοξα έθνη. Το Άγιο Φως αποτελεί μία χειροπιαστή απόδειξη του Χριστιανισμού αλλά και της Ορθοδοξίας. Οι άθεοι ωστόσο λένε ότι Άγιο Φως είναι μια απάτη. Σε αυτό το άρθρο παρουσιάζονται πειστήρια για την γνησιότητα του ανεξήγητου φαινομένου.

Παλαιότητα του φαινομένου
Το Άγιο Φως δεν είναι ένα πρόσφατο φαινόμενο αλλά συμβαίνει αιώνες τώρα. Το Άγιο Φως έχει σκοπό την ενίσχυση της πίστης μας αλλά κυρίως να ενημερώσει ο Χριστός τους άπιστους και να τους πει: «Είμαι Εδώ!». Λαμβάνοντας υπόψη την παλαιότητα του φαινομένου, τότε που δεν υπήρχαν αεροπλάνα, τζετ, τηλεοράσεις, ραδιόφωνα..., μπορούμε να πούμε ότι το Άγιο Φως είναι 100% αληθινό.

Το Άγιο Φως δεν καίει
Αξίζει να σημειωθεί το Άγιο Φως δεν καίει την πρώτη μισή ώρα, αφότου βγει και μετά. Μια κανονική φλόγα καίει, αφότου εμφανιστεί. Πολλοί έχουν λουστεί με αυτή την φλόγα στα Ιεροσόλυμα και υπάρχουν και φωτογραφίες αν ψάξετε στο ίντερνετ και ΔΕΝ κάηκαν! Πως εξηγείται αυτό; Απάντηση δεν έχω βρει.

Τα κεριά
Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα κεριά που κρατάνε οι πιστοί ανάβουν μόνα τους ΠΡΙΝ βγει ο Πατριάρχης από τον Πανάγιο Τάφο!!! Αν ήταν ψέματα, δεν θα περίμεναν οι πιστοί να βγει ο Πατριάρχης και να ανάψει εκείνος τα κεριά των πιστών;

Περίεργα πράγματα
Εκτός του Αγίου Φωτός συμβαίνουν και άλλα πράγματα. Συγκεκριμένα δημιουργούνται γαλάζιες λάμψεις και πύρινες σφαίρες, οι οποίες κατά πάσα πιθανότητα ανάβουν τα κεριά των πιστών. Το θέαμα είναι εκπληκτικό και κατανυκτικό, όπως ομολογούν οι πιστοί.

Τα κλειδιά του Πανάγιου Τάφου
Ποιος τα έχει; Ο Πατριάρχης; Όχι! Τα κλειδιά του Πανάγιου Τάφου τα έχει... Μουσουλμάνος! Ναι! Καλά διαβάζετε. Κανείς λοιπόν δεν μπορεί να μπει στον Πανάγιο Τάφο χωρίς να ανοίξει από εκείνον. Μάλιστα την περίοδο του Πάσχα, παίζει καθοριστικό ρόλο στον έλεγχο που γίνεται και αν είχε ανακαλύψει κάτι μεμπτό σχετικά με το Άγιο Φως, οπωσδήποτε θα το διέδιδε.

Εξονυχιστικός έλεγχος
Γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος από Μουσουλμάνους Αστυνομικούς καθώς και Εβραίους για να διαπιστωθεί αν ο Πατριάρχης έχει κάποιο εύφλεκτο υλικό ή κάποιον αναπτήρα. Αν είχαν ανακαλύψει όλοι εκείνοι που τον ελέγχουν πριν μπει στον Πανάγιο Τάφο, οπωσδήποτε θα το διέδιδαν.

Οι Εβραίοι
Είναι γνωστό ότι οι Εβραίοι σταύρωσαν τον Χριστό. Μέχρι σήμερα πιστεύουν ότι δεν είναι ο Σωτήρας. Εκείνοι, αν είχαν ανακαλύψει κάτι δεν θα το έκαναν βούκινο; Αναθεματίζουν τον Χριστιανισμό οι Εβραίοι, δεν τον θέλουν. Ανακάλυψαν τίποτα όλα αυτά τα χρόνια; ΌΧΙ!

Τα βίντεο
Υπάρχουν πολλά βίντεο που αποδεικνύουν την γνησιότητα του Αγίου Φωτός! Ένα από αυτά είναι πολύ κατατοπιστικό! Μπορείτε να το δείτε κάνοντας κλικ εδώ.

3 σχόλια:

  1. Καλησπέρα. Άνοιξα τον σύνδεσμο, ωστόσο δεν διάβασα όλη την ανάρτησή σου, γιατί είναι πολύ μεγάλη και δεν σχετίζεται τόσο πολύ με το θέμα, απλά μιλάει για το Ισλάμ. Ο καθένας πιστεύει σε ο,τι μπορεί να τον εκφράσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ επιστημονική καταγραφή του αιωνίως επαναλαμβανόμενου θαύματος του Αγίου Φωτός. (Πέρα από τις ιστορικές καταγραφές και παραδοχές ακόμα και ..μουσουλμάνων) Το Μεγάλο Σάββατο του 2008 ο Ρώσος φυσικός Αντρέι Βολκόβ, καθηγητής Φυσικής και Μηχανικής των Υλικών στο Εθνικό Πανεπιστήμιο Πυρηνικών Ερευνών της Μόσχας, προσπάθησε να καταγράψει την κάθοδο του Φωτός με κάποια ειδική συσκευή, μ’ ένα ψηφιακό παλμοσκόπιο. Η συσκευή κατέγραψε τρεις αόρατες ηλεκτρικές εκκενώσεις, δηλαδή κάτι σαν αόρατες αστραπές, την ώρα που εμφανίστηκε το Αγιο Φως. Οπως αναφέρει ο Βολκόβ, οι μετρήσεις του επιβεβαιώνουν τη θαυματουργική φύση του φαινομένου, καθώς μέσα στον ναό έλαβαν χώρα τρία γεγονότα, τα οποία ο ίδιος χαρακτηρίζει πλήρως ανεξήγητα και ανερμήνευτα. Η έρευνά του δημοσιεύτηκε σε ρωσικό επιστημονικό περιοδικό, σε άρθρο που υπογράφεται από πέντε Ρώσους επιστήμονες. Στο βιβλίο «Το μεγαλειώδες γεγονός που βίωσα εκείνο το Μεγάλο Σάββατο του 1998!» υπάρχουν τα στοιχεία της δημοσίευσης, ακόμη και την απεικόνιση της συσκευής του όταν εμφανίστηκε το Φως. Η επιστημονική ομάδα είχε ασχοληθεί με το πλάσμα χαμηλής θερμότητας, προσπάθησε να βρει ομοιότητες με τις άλλες ιδιότητες του Αγίου Φωτός, όπως αυτό που δεν καίει τα πρώτα λεπτά. Παρατήρησε ότι η αναπαραγωγή παρόμοιου φαινομένου χρειάζεται κενό εργαστηριακών συνθηκών. Οι φυσικοί νόμοι δεν επιτρέπουν να γίνει κάτι τέτοιο στην κανονική ατμόσφαιρα. Παράλληλα το μεγαλύτερο φαινόμενο που δεν μπορεί να αναπαραχθεί, και που φαίνεται καθαρά στα βίντεο που υπάρχουν στο Internet, είναι οι εκλάμψεις του φωτός πριν ανάψουν τα ιερά καντήλια. Αυτές οι εκλάμψεις είναι παντού μέσα στο χώρο και στις κολώνες. Είναι ένα υπέροχο ανεξήγητο γαλάζιο φως εκλάμψεων, με διαφορετική συμπεριφορά μετάδοσης από το υλικό φως σωματιδίων, κάτι που δε μοιάζει με κάτι γήινο. Κοινώς έχουμε επαναλαμβανόμενο θαύμα, το μοναδικό γνωστό και συνεπές ανά τους αιώνες, με μαρτυρίες που πάνε πίσω πάνω από 1.000 χρόνια και με ότι κανείς μπορεί να συμπεράνει ΚΑΙ με αυτό το δεδομένο, της μειωμένης γνώσης και τεχνολογικής δυνατότητας.. Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ, Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ, Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ . (Αγγλικά)

    http://www.skarlakidis.gr/en/thema/17-2012-09-08-10-35-17.html
    Βιντεο εδώ :
    https://www.youtube.com/watch?v=dEW7jRezueE&t=10s

    Φαντάσου όμως ότι αν η επιστημονική κοινότητα παραδεχτεί κάτι τέτοιο, την τεράστια οικονομική κρίση που θα προκύψει από τη μαζική παραδοχή. Δεν θα επεκταθώ σε αυτό εδώ, θα πω μόνο ότι τα αμερικανικά δικαστήρια απαγόρευσαν, εδώ και χρόνια, τη διδασκαλία της δημιουργίας. Η παραδοχή Θεού βλέπεις στην επιστήμη που παρακολουθεί τα φυσικά φαινόμενα, είναι δομικά και φιλοσοφικά αντίθετη, την συνταράσσει συνθέμελα. Μία τέτοια στάση/συνωμοσία/ προπαγάνδα όμως, δεν αποτελεί απόδειξη ότι φορείς της έχουν το αλάθητο στα συμπεράσματά τους. Δεν προκύπτει από πουθενά ότι δεν έχουν ένα ευρύτερο καθεστώς πίεσης, για να αποφεύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι αυτή την παραδοχή.
    Επίσης,
    ΑΓΙΟ ΦΩΣ - συνέντευξη 2016 + σημαντικά links
    https://www.youtube.com/watch?v=Hxuhwyd9TMU&t=11s

    ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
    http://xn----7sbanjsbkmo1b6a7m.xn--p1ai/%D0%B0%D1%80%D1%85%D0%B8%D0%B2/%D0%B0%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BB%D1%8C-2012/
    ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
    https://ssau.ru/english/staff/395472107-volkov-andrey-a/patents
    https://patents.justia.com/inventor/andrei-alexandrovich-volkov

    ΑΚΑΥΣΤΟ
    https://www.youtube.com/watch?v=4kZu87tyqJ4

    ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΔΕΣΜΗ
    https://youtu.be/j_gvLmDpsYk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστός Ανέστη! Διάβασα με αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον το σχόλιό σου και ειλικρινά σε ευχαριστώ που το έγραψες. Η πίστη μας είναι ζωντανή και ο Θεός είναι πάντα δίπλα μας.

      Διαγραφή